Arama
Arama Sonuçları
‘Adalet yok’ dedi, AK Parti’den istifa etti
Bazı isimler var ki; yıllarca partilerine gönül vermiş, hizmet etmiş, hatta hemen her seçimde aday adayı olmasına karşın ne milletvekilliği, ne belediye başkanlığı, ne de meclis üyeliği konusunda hak ettiği değer gösterilememiş.
Hasan Baltacı, neden aday gösterildi?
Kastamonu Açıksöz TV ve TV366'nın ortak canlı yayınına katılan CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı'nın sorularını yanıtladı.
CHP, Kastamonu Belediye Başkan adayını açıkladı!
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nden karar çıktı ve Kastamonu Belediye Başkan Adayı, CHP Milletvekili Hasan Baltacı oldu.
Vidinlioğlu'na ilk taşı Tahsin Babaş attı
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, basın toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na da üstü kapalı gönderme yapan Babaş, gülerek kullandığı ifadelerde, ''Gerisini sizin takdirlerinize bırakıyorum'' dedi.
Kabine toplanıyor! Kararları Erdoğan açıklayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine'nin gündeminde milyonlarca memur ve memur emeklisinin yakından takip ettiği toplu sözleşme görüşmelerindeki pazarlık süreci olacak.
"Bize bahaneler üretilmesin"
Memur-Sen 81 ilde eşzamanlı olarak Kamu İşveren Heyeti’nin kamu görevlilerine sunduğu teklifi kabul etmediklerini belirterek eylem gerçekleştirdiler. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen eylemde Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır; “Enflasyona ezilen değil, enflasyonu ezen bir adım için ‘refah payı’ uygulaması artık şarttır. Kamu işvereninden gerçekçi revizeler bekliyor, memurun refahının yükseltilmesini istiyoruz. Bize bahaneler üretilmesin” dedi.
AK Parti olağanüstü kongresinin tarihi belli oldu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti olağanüstü kongresinin 7 Ekim'de yapılacağını söyledi.
Genel başkanımın yanındayım diyordu partisinden istifa etti
İYİ Parti Kastamonu teşkilatı kurucu üyelerinden ve Merkez İlçe eski Başkanı Aydın Yaman, partisinden istifa etti
Cumhur İttifakı’nda “zam” rahatsızlığı!.. Vekil istifa etti
Seçimlere İstanbul'dan milletvekili olarak katılan YRP'li Serhat Fındık, "hayal kırıklığı" yaşadığını söyleyerek istifasının nedenini açıkladı.
Kapış kapış gidecek! Vergisiz telefon fiyatları ne kadar?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimleri öncesinde yaptığı açıklamalarda, üniversite öğrencilerinin tek bir defaya mahsus olmak üzere vergisiz telefon ve bilgisayar satın alabileceklerini söyledi.
Seçimden önce AK Parti’den istifa eden Mehmet Yıldırım, geri mi döndü?
09 Mayıs 2023 tarihinde AK Parti’den istifa ettiğini açıklayan Mehmet Yıldırım; Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın AK Parti İl Başkanlığı ziyareti esnasında herkes rabia işareti yaparken el sallayarak poz verdi. Yıldırım, fotoğraflarda da en ön sıralarda yer aldı.
Yollar ayrıldı
Meral Akşener; "Bundan sonra CHP ile yol yürümek isteyenler benimle olmayacak."
'Öğrenciye vergisiz telefon' ne zaman?
AK Parti'nin Seçim Beyannamesinde yer alan karara ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni açıklama geldi.
Emekliye müjde! Bayram ikramiyesine zam
Emekli bayram ikramiyesi Kurban Bayramı öncesi yeniden artacak.
"Üye olmaya davet ediyoruz"
Zafer Partisi İl Başkanı Dilek Osmanoğlu seçim sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Osmanoğlu açıklamasında merkezde 5'nci parti olduklarını belirterek vatandaşları Zafer Partisi'ne üye olmaya çağırdı.
Kazanan Türkiye olsun!
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) yeni üyeleri belirlenirken, Cumhurbaşkanı adaylarının hiçbirin anayasal çoğunluk olan yüzde 50+1 oyu alamaması nedeniyle seçimler ilk kez ikinci tura kaldı.
Tarihi seçime son 42 saat!
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hiçbir adayın yüzde 50+1 oy alamamasının ardından gerçekleştirilecek 28 Mayıs seçimlerine sayılı saatler kaldı.
Erdoğan’ın Kastamonu karnesi…
28 Mayıs 2023 seçimleri yaklaşırken; tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da heyecan sürüyor.
AK Partili vekiller mazbatasını aldı
AK Parti Milletvekili Halil Uluay ve Serap Ekmekci mazbatasını aldı.
Milletvekilleri belli oldu, Cumhur İttifakı birlikte sahaya indi
Cumhur İttifakı, saha gezilerini birlikte sürdürüyor.
MHP; Belediyesi olan illerde milletvekili çıkaramadı…
Anketlerin “yüzde 5” demesine karşın 3. parti olan MHP, Türkiye genelinde çıkış yakalarken; “kalelerinde” ise zayıfladı.
Seçim ikinci tura kaldı: İşte tarih!
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği sonuçları; YSK'nın resmi olmayan sonuçlarına göre belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, "Saat 02:25 itibarıyla Recep Tayyip Erdoğan %49.49, Kemal Kılıçdaroğlu %44.79 oy oranına sahip" dedi. Oy sayımı devam ediyor, peki ama seçim 2. tura kalırsa ne zaman yapılacak?
İYİ Parti, Kastamonu'da kaç bin oy aldı? 2018'de durum neydi?
14 Mayıs 2023 seçimlerinde sayım sürecinde sona gelinirken; Kastamonu’da ise İYİ Parti’nin yaklaşık oy oranları belli oldu.